dimecres, 13 de juny del 2012

Photoshop 1


Aquest projecte és fruit de que teniem que posar-nos dins d'una foto d'un fotograf famos o d'una foto antiga de la nostra família.  

Denotatiu
He intentat buscar una foto agradable de treballar i que m’agrades per fer el meu fotomuntatge.

La foto es amb blanc i negre però ja que la llum costa molt de representar igual per això la vaig passar amb el color sípia, ja que es un color agradable i dona molt joc en una foto. És un color que dona més antiguitat que la que té.
Me posat al costat de ella mirant nos fixament i m’he tingut que vestir d’ocasió per no desentonar amb ella.
El logotip de la part de sota en el costat dret de la foto que ja portava la foto original significa que va sortir de portada de revista.     
El cotxe del centre dona una composició estable i igualada. Aquest cotxe és de color negre, molt antic i matrícula americana. la marca és un Chrysler amb uns pneumàtics blancs. Està aparcat al carrer i sembla que sigui un hotel. si poden veure dos grans finestres on es veu una mica l’interior. Col·loquem les mans en cada costat del capó fent una forma de X. El raig de llum es lateral superior com si se intentes imitar el Sol. També se poden veure les ombres reflectides al terra i a la paret.  
   
Connotatiu
Sensació d’estabilitat i de rectitud no crea una gran controvèrsia i no produeix una gran impressió. És veu molt corrent i normal. intentant agafar la perspectiva. intentant buscar bé les ombres i una gran normalitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada